четвер, 23 травня 2019 р.

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗДО ДУНАЄВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ




Інструктивно-методична нарада для керівників ЗДО Дунаєвецької міської ради відбулася 07.05.2019 року. Тема наради «Підготовка ЗДО  до роботи в літній  період».
На нараду запрошена Н.Костриба, начальник відділу Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби  у Хмельницькій області. Вона ознайомила присутніх  з питанням  створення умов для розвитку, виховання, навчання, зміцнення здоров»я дітей дошкільного віку в умовах ЗДО у літній оздоровчий період згідно вимог чинного законодавства.
Про організацію безпечного раціонального харчування в ЗДО в літній період згідно   нормативних документів  з питань організації харчування дітей розповіла  Л.Гудзяк, технолог дитячого харчування управління    освіти, молоді та спорту ДМР.
Керівники закладів дошкільної освіти розглянули питання забезпечення організації діяльності ЗДО у літній період 2019 року (В.Колісник, начальник управління освіти, молоді та спорту ДМР), Інструктивно-методичні рекомендації МОН України щодо функціонування ЗДО у літній оздоровчий період( Г.Давиденко, методист з питань дошкільної освіти МК), створення належних умов для організації змістовної діяльності ЗДО з метою оздоровлення дітей, забезпечення їх активного відпочинку, дозвілля, здійснення освітнього  процесу (Н.Криськова, завідувач ЗДО №5 «Усмішка), організації роботи та дотримання вимог з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної освіти (Т.Вільчанська, вихователь-методист ЗДО №1 «Ромашка»).


Немає коментарів: